Verkoopstyling


Woningen die ‘verkoopklaar’ gemaakt zijn, worden sneller verkocht voor een hogere prijs. Verkoopklaar wil zeggen: een opgeruimd huis met helder ingerichte vertrekken. Ruim 80 procent van de kopers kan namelijk niet door de persoonlijke sfeer van de bewoners heenkijken. Door verkoopstyling kan de koper zich beter voorstellen zelf in uw huis te wonen. Zo maakt uw woning een onvergetelijke indruk.

Als verkoopstyliste bekijk ik uw hele woning en geef direct advies. U hoeft geen nieuwe spullen aan te schaffen; ik werk zo veel mogelijk met uw eigen meubels en stoffering. Tijdens een uitgebreid consult geef ik u budgetvriendelijke tips en adviezen over kleurgebruik, verlichting, optimale indeling van de kamers en – het belangrijkste – de styling. Met de juiste decoraties en accessoires zet u vervolgens de puntjes op de i.

Verkoopstyling is mogelijk voor ieder budget. Bovendien: een kleine investering in verkoopstyling is effectiever dan uw woning duizenden euro’s in vraagprijs te verlagen! Bekijk hieronder de video.

Plattegrond


Door een goede plattegrond van uw huis toe te voegen op Funda, bekijken kopers uw woning langer en intensiever. De kwaliteit van de contacten die dit oplevert, is groter. Net als de kans op een (snelle) verkoop van uw woning!

Ik verzorg professionele plattegronden van uw woning, die u direct op internet kunt plaatsen.

direct een afspraak maken

Copyright 2015; Stijl in Stijl