Interieur- en kleuradvies


interieuradvies en kleuradviesEen stijlvolle woninginrichting is voor iedereen mogelijk: voor elke smaak, voor elk budget. Maar niet iedereen slaagt erin om zélf hun woning smaak- of stijlvol in te richten. Herkenbaar? Dan kunt u mij om advies vragen. U krijgt dan:

  • Gericht advies op basis van uw budget, smaak en voorkeuren
  • Advies over kleurgebruik
  • Een interieurplan om de perfecte huiselijke sfeer voor u en uw gezin te creëren

Verschillende smaken?

Heeft uw partner een totaal andere smaak? Gaan jullie voor het eerst samenwonen of herinrichten, en komen jullie er samen niet uit?
Ik garandeer: met mijn interieuradvies hoeft u niet uit elkaar of te gaan latten; ik weet jullie smaken zó te combineren in een ontwerp, zodat jullie straks allebei lyrisch zijn over jullie gezamenlijke interieur.

direct een afspraak maken

Interieuradvies Quick Scan


Als voor u volledige interieurstyling en uitgebreid kleuradvies te ver gaat, heb ik voor u de Interieuradvies Quick Scan. Voor slechts € 150,00 incl. BTW geef ik u snel maar concreet advies wanneer:

  • U tevreden bent over de inrichting van uw huis, maar u het gevoel heeft dat de finishing touch ontbreekt
  • U worstelt met wat nu de beste opstelling van uw meubelen is
  • U nieuwe kleuren in huis wilt, maar twijfelt over de juiste keuze
  • U de juiste meubelen én accessoires in huis hebt, maar u daarmee toch niet de juiste sfeer creëert

Met mijn advies heeft u een stevig handvat waarmee u verder kunt.

Aan veel mensen heb ik al interieuradvies gegeven. Dit is wat zij daarover zeggen:

Als ik vrienden, familie of kennissen hoor verzuchten dat ze “graag eens een ander interieur willen, maar geen idee hebben hoe”, beveel ik direct Jessica Griekspoor aan. Nadat wij jaren zelf hebben geprobeerd om iets gezelligs van onze huiskamer te maken -en dat niet lukte- heb ik contact gezocht met Jessica. Ze luistert goed naar je wensen, kijkt naar de mogelijkheden van je huis en houdt rekening met je budget. Van simpele ingrepen, het juiste kleurgebruik en een interieur voorstel (die je eventueel in stappen kunt doorvoeren), maakt ze het mogelijk je woonwensen te realiseren.
Daarnaast is ze een bijzonder geïnteresseerde en zeer aardige vrouw, wat het erg prettig maakt om met haar samen te werken.
Petra Entius

Dit kan ik ook voor úw woning doen.

vraag de quickscan aan
Copyright 2015; Stijl in Stijl