Interieurontwerp bedrijven


Interieurontwerp bedrijvenZakelijk Nederland heeft nog een hoop te leren over de inrichting van de werkomgeving.
De plek waar werknemers het grootste gedeelte van hun dag doorbrengen is vaak lelijk, kil en zielloos. Dat heeft veel invloed op hoe medewerkers zich voelen, hun werkplezier en hun productiviteit.
Bedrijfsinrichting maakt of breekt de sfeer. Ook in úw bedrijf.
De positieve invloed van een prettig arbeidsklimaat is onderzocht en bewezen. Wilt u:

  • De productiviteit van uw werknemers verhogen?
  • Ziekteverzuim verlagen?
  • Het verloop van medewerkers terugdringen?
  • Het imago van uw bedrijf naar (potentiële) klanten toe verhogen?

Dan is dit het moment om de inrichting van uw bedrijfspand aan te pakken met een interieurontwerp van uw kantoor.
Ik kom graag langs om kennis te maken; voordat ik voor u aan de slag ga, moeten we een goed gevoel hebben bij en met elkaar.

Ook voor een klein budget

Een volledige renovatie van uw kantoor, wachtruimte en receptie is natuurlijk mogelijk, maar niet noodzakelijk.
Voor een klein budget is het al mogelijk om uw bedrijfspand en inte een facelift te geven, die een wereld van verschil maakt voor uw werknemers én (potentiële) klanten die op bezoek komen.
Ik geef advies, dat ik vervolgens ook voor u kan uitvoeren.
Bij het maken van mijn concepten houd ik rekening met veiligheidseisen, brandwering en energiebesparende maatregelen.

direct een afspraak maken

Wachtruimte / ontvangstruimte inrichten

Uw wachtruimte / ontvangstruimte is het visitekaartje van uw bedrijf: daar vormen uw bezoekers de eerste mening over u. Die eerste indruk kan goud waar zijn, maar:
Ik heb veel wacht- en ontvangstruimtes gezien die er simpelweg niet uitzagen. Lelijke muren zonder opsmuk, stoelen die doorzakken, slechte verlichting… Kortom: geen enkele sfeer.
Hetzelfde geldt voor de ontvangstbalie van de receptie: die hebben vaak een hele gesloten uitstraling, hoe vriendelijk de receptioniste ook glimlacht.
Desastreus voor het gevoel dat uw (potentiële) klanten krijgen, nog vóórdat u ze ontmoet voor het overleg of verkoopgesprek; u staat direct al met 1-0 achter.
Geef uw bezoekers het ‘rode loper’-gevoel: laat mij uw wachtruimte aanpakken, en u staat met 1-0 vóór. Een warm onthaal betekent simpelweg grotere verkoopkansen.
Ik kom graag langs om kennis te maken; voordat ik voor u aan de slag ga, moeten we een goed gevoel hebben bij en met elkaar.

direct een afspraak maken

Voor deze bedrijven heb ik al een interieurontwerp voor kantoor en andere bedrijfsruimtes geleverd:

  • Mooihuys Makelaardij Hoorn
  • Webuser Internet Professionals Purmerend
  • Het Schoonheidsgeheim Assendelft
  • Janine van Empel, praktijkruimte Blokker

En dit is wat zij daarover zeggen:“Jessica is een duizendpoot (o.a. binnenhuisarchitect, stylist, fotograaf) met veel energie en een gulle lach. Omdat we zakelijk al meerdere malen succesvol van haar diensten gebruik hebben gemaakt en ons kantoor aan een ‘restyling’ toe was, hebben wij Jessica gevraagd daarvoor een plan te maken. Opdracht: maak een ontwerp dat past bij de open ruimte, zakelijk prettig om in te werken met een huiselijke sfeer (we zijn tenslotte woningmakelaars). Het resultaat mag er zijn! Een mooie combinatie van strak design en klassieke elementen. Alle bezoekers bij ons op kantoor zijn verbaasd over de ruimte en de prettige sfeer. Perfect gedaan Jessica!”

– Huub Hoogeveen, NVM registermakelaar-taxateur Eigenaar en oprichter MooiHuys Makelaardij

“Jessica luisterde goed naar de wensen van ons als klant, dat konden wij terugvinden in haar ontwerp.
In het ontwerp zagen we onze wensen terug en ze vertaalde deze iets anders met haar inzicht en kennis in ruimte verdeling.
Wat prettig was dat zij onze stijl of smaak respecteerde!”

– Janine van Empel

“Jessica heeft mij uitstekend geholpen bij het inrichten van ons nieuwe kantoor. Zij droeg goede ideeën aan en wist de perfecte producten en materialen voor ons te verzorgen. Ik heb erg veel aan haar gehad omdat het mij erg veel tijd heeft bespaard. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en krijgen veel complimenten van onze relaties.
Jessica, bedankt voor je hulp!”

– Joris de Wit, DGA Webuser

Dit kan ik ook voor úw bedrijf doen.

direct een afspraak maken
Copyright 2015; Stijl in Stijl