Interior design hotel


interieurontwerp hotels en restaurantsMet een mooie, moderne of juist authentieke hotelkamerinrichting laat u een blijvende indruk achter bij uw gasten. Meer tevreden klanten leiden tot meer boekingen.
Het tegenovergestelde is ook waar: hotelkamers die verouderd en versleten zijn, jagen gasten weg. Het interior design van uw hotelkamers verdient om de paar jaar een (soms ingrijpende) opfrisbeurt. Stijl in Stijl zorgt daarvoor. Of u nu 10 of 100 kamers heeft, ik richt uw hotelkamers compleet in en zorg als u dat wilt voor alles: van interieuradvies en –ontwerp tot oplevering van de (nieuwe) inrichting. Op Hospitality projecten werkt Stijl in Stijl samen met LP Hotel Design en hiermee haalt u creativiteit, expertise en jarenlange ervaring in huis.

Praktisch en duurzaam interior design

Interieurs die ik lever zijn meer dan alleen ‘mooi’. Ik ontwerp en lever een praktische en duurzame hotelkamerinrichting. Zodat uw schoonmakers de kamers makkelijk en snel kunnen reinigen. En zodat uw housekeeping de kamer gemakkelijk kan onderhouden.

Proefkamer inrichten

Ik kom graag langs om kennis te maken; voordat ik voor u aan de slag ga, moeten we een goed gevoel hebben bij en met elkaar.
Als we besluiten samen in zee te gaan en uw wensen te realiseren, begin ik altijd met het inrichten van een proefkamer. Pas wanneer die bevalt, pakken we uw andere hotelkamers aan.

Geen ruim budget?

Ook dan is er meer mogelijk dan u denkt!
Zelfs voor weinig geld is er veel mogelijk om uw hotelkamers op te frissen.
En dan heb ik het niet over een likje verf. Ook voor een beperkt budget kunt u:

 • Meubels vervangen
 • Anders inrichten
 • Aansprekende foto’s laten maken voor op uw website

Wacht er niet te lang mee! Te veel hotels laten hun kamers verouderen en verslijten. Hotelgasten zien dat, en zullen niet snel terugkomen. Laat staan het hotel aanraden bij vrienden en familie. Vroeg of laat merkt u dat aan het aantal boekingen.
Zonde, want dat is niet nodig!
Nodig mij uit voor een eerste kennismaking. Dan laat ik u zien wat er mogelijk is.

direct een afspraak maken

Interior design restaurant


De juiste inrichting en uitstraling (interior design) van uw restaurant begint bij de entree. Als die niet uitnodigt, stappen minder mensen naar binnen. Als het interieur vervolgens niet aansluit op de entree, heeft u alsnog kans dat mensen afhaken.
Bij het interior design van uw restaurant moet u op veel dingen letten:

 • Vloeren: de juiste combinatie tussen stijl, hygiëne en werkbaarheid
 • Muren: cruciaal voor de sfeer in uw restaurant
 • Meubels: een zorgvuldige afweging tussen ‘smaak’ en functionaliteit
 • Kleuren: neutraal of juist niet?
 • Verlichting: de juiste verlichting voor de juiste sfeer
 • Schilderijen, fotografie en kunst: voor een persoonlijke toevoeging aan het interieur
 • Accessoires: belangrijke toevoeging aan de sfeer!
 • Bloemen en planten: welke passen bij uw interieurstijl?

Als u de juiste toon weet te treffen, zowel buiten als binnen uw restaurant, merkt u dat direct aan de klandizie. U trekt meer klanten, die vaker terugkomen en uw restaurant aanbevelen bij anderen.

Maar: veel restauranteigenaren hebben moeite met keuzes maken en hun verschillende wensen te combineren. U ook? Besteed het dan uit aan een designer of binnenhuisarchitect: op basis van uw wensen maak ik een interieurontwerp dat ik ook voor u kan uitvoeren.

Ik kom graag langs om kennis te maken; voordat ik voor u aan de slag ga, moeten we een goed gevoel hebben bij en met elkaar.

Ook voor een klein budget

Een uitgebreid interior design of renovatie van uw restaurant is natuurlijk mogelijk, maar niet altijd noodzakelijk.
Met een klein budget kan ik uw bedrijf al een ingrijpende facelift geven die een wereld van verschil maakt voor uw personeel (die hebben immers ook behoefte aan een prettige werkomgeving), maar vooral voor uw gasten.
Bij het maken van mijn concepten houd ik rekening met veiligheidseisen, brandwering en energiebesparende maatregelen.
Nodig mij uit voor een eerste kennismaking. Dan laat ik u zien wat er mogelijk is.

direct een afspraak maken
Copyright 2015; Stijl in Stijl